Logo Pequeyogui

PequeYogui

Què és?

Pequeyogui és un porjecte d’educació i creixement que sorgeix fruit de l’experiència professional, com a professora de Yoga amb més de 15 anys d’experiència per adults i amb més de 10 anys d’experiència per a infants en escoles i centres privats, com també de l’experiència personal de mare de dos fills i practicant de Yoga més de 20 anys.

Què Proposa?

PequeYogi proposa atansar el Yoga al més petits, ja sigui a nivell individual o en família, per a que puguin gaudir dels seus beneficis. Prestant atenció en l’observació i el respecte de cada infant, tot jugant, compartint i aprenent les eines que ens aporta el Yoga, per a poder tenir una vida plena d’energia i alhora calmada.

Creem un espai on a través del ioga treballem el cos plenament, a nivell físic, emocional, psíquic i energètic. I sobretot posem l’accent no en allò que aprenem, sinó en com ho aprenen, i des d’on ho aprenem. Si hi ha motivació, atenció, calma, energia, i si hi ha respecte i escolta cap a tot allò que estem fent.

Doncs d’un amanera molt practica i vivencial a través de les diferents eines que ens ofereix el ioga com son: les postures, les respiracions, els mantres, creació de mandales, relaxacions, petites meditacions, jocs d’atenció,… com també a través de jocs tradicionals adaptats al ioga, danses de tot tipus, contes,… i molt més!!!

Beneficis

Són molts els beneficis que ens aporta la pràctica del Yoga on destaquem:
  • Consciència corporal.
  • Equilibri tant a nivell fíic. Psíuic i emocional.
  • Tenir un cos ple d’emergia calmada.
  • Apendre a gestionar les emocions.
  • Potenciar les pròpies capacitats.
  • Respecte cap a nosaltres, els companys i l’espai que ens envolta.
  • Apendre a escolar d’una manera activa.

Fem sessions plenes d’energia i de calma, integrant els beneficis del YOGA tot Jugant!!